Rutschebaner

Rutschebaner
23. marts 2020 author

Rutschebaner

Aktiv Udes rutschebaner vil næsten med garanti blive dine børns yndlingslegetøj til udendørs brug. Fra barnsben af er rutschebaner sansemæssige og motoriske eventyr. Børn får sund motion af at kravle op ad stigen til toppen af slisken. Derefter glider de nedad og får sjove sus i maven, og den oplevelse kan gentages lige så mange gange det orkes. Leger de på rutschebanen med andre børn, udvikler de samtidig også deres sociale intelligens, idet de ofte må vente tålmodigt på, det bliver deres tur. Ventetiden benytter de ofte til at tale og interagere med de andre børn omkring dem.

Rutschebanerne fra Aktiv Ude er lavet af robust materiale med solid konstruktion og er dermed langtidsholdbare. Aktiv Ude tilbyder mange forskellige typer rutschebaner. Vi har de enkle med sliske som ligeløb, men du kan også få bølgerutschebaner eller lukkede tunnelrutschebaner. Vi leverer de fleste typer. Vi anbefaler rustfrit stål, men leverer også i plast.

Du kan eksempelvis få en af vores snabelrutschebaner, som kommer i rustfrit stål. Den kan opstilles som terrænrutschebane ved hjælp af montering på repos, eller den kan monteres på trætårne. Den er langtidsholdbar og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Standardbredde er 50 cm, men kan ved særbestilling laves med 100 cm. Aktiv Udes rutschebaner med ligeløb kommer, ligesom vores snabelrutschebaner, i rustfrit stål og kan opstilles som terrænrutschebane eller monteres på tårne. Desuden kan den opstilles som fritstående rutschebane med stige. Bredden kan bestilles til enten 50 cm eller 100 cm og højden lige fra 75 cm til 250 cm. Ønskes den fritstående udgave med stige, kommer den med en bredde på 50 cm og en højde på enten 100 cm, 150 cm, eller 200 cm, alt efter ønske.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk