Svævebaner

Svævebaner
23. marts 2020 author

Svævebaner

Alle elsker at føle suset i maven, mens man suser nedad svævebanen, og det gælder især for børn. Det kræver nok lidt mod at prøve det de første par gange, men man bliver hurtigt afhængigt at det. Før man ved af det er svævebanen pludselig utrolig populær på legepladsen eller skolegården, og du er snart omgivet af glade og sunde børn. Aktiv udendørs leg er sundt og sjovt for børnene, og Aktiv Udes svævebane bidrager på fantastisk vis til et sjovt legepladsmiljø.

Aktiv Ude leverer kvalitetssvævebaner med stativ i robinietræ eller med stativ i aluminiumsmaster. De fleste kunder har forskellige behov, og vi tilpasser naturligvis svævebanen efter forholdene. Er svævebanen eksempelvis til en børnehave, tilpasser vi den til de mindste. Er den til en skolegård eller en boligforening, tilpasser vi den de lidt ældre. Størrelsen på arealet, hvor svævebanen skal stilles op, spiller også ind, og Aktiv Ude leverer efter behov.

Svævebanen fremstår som et stativ lavet af robiniestolper. Den har Rf­rotationsfri wire, lukket løbevogn og pendelsæde. Om nødvendigt, kan den også leveres med stativ lavet af alumaster. Maksimum længde til store behov er 25 m. kørelængde. Er 25 m den ønskede kørelængde, har svævebanen et pladskrav på 30 m. i længden, og mindst 4 m i bredden.

Her på siden kan du se vores flotte svævebane i detaljer og lægge dig fast på, hvad dine behov er. Vi står klar til at levere fart og sjov til ethvert behov, stort som småt!

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk