fbpx

Gyngestativ & sæder

Gyngestativ & sæder
23. marts 2020 author
gyngestativ træ

Gyngestativ i træ og sæder til alle

Hos Aktiv Ude har vi gyngestativer til enhver smag. Find det rette gyngestativ i træ til dine behov – med de rette sæder til.

En gynge er et af de mest klassiske redskaber og kendt Worldwide gennem århundreder og i mange forskellige udformninger.  Fra ophæng i træer til sofistikerede stativer

Hos Aktiv Ude bestræber vi os på også at lave æstetisk flotte gyngestativer i træ, så de er en nydelse på legepladsen.

 

Godt til børnene

Når børn leger, elsker de at udfordre sig selv og prøve deres evner af. Gynger er gode til det formål, og børnene føler de flyver afsted. Dette er med til både at give børnene motion, samt opbygge deres mod.

Vores gyngestativer er i topkvalitet, hvilket gør de er fuldstændig stabile og ansvarlige for alle at anvende.

 

Gynger og gyngestativ til alle

Hos Aktiv Ude bestræber vi os på at have gynger til alle. Vi har adskillige varianter af gyngesæder, herunder gummisæder og dæksæder, samt bæverhalesæder, som tilbyder en mere sikker oplevelse på gyngen til babyer.

De fleste sæde varianter kan bruges til vores standard 2-sæde gyngestativer, og giver muligheden for at udskifte sæderne efter behov, som børnene vokser.

Desuden har vi også en kurvestol med ekstra støtte og støddæmpende bevikling, der især egner sig til handicappede eller ældre. Hos os kan du få gynger, der dækker et bredt behov.

 

Flere slags gyngestativ til forskellige forbrug

Aktiv Ude har flere forskellige varianter af gyngestativer. Vi har det klassiske gyngestativ til to sæder, gyngestativ med to fag, gyngestativ til fuglerede sædet eller vores 6-er gynge, som er et sekskantet gyngestativ.

Netop vores 6-er gynge, eller endda vores fugleredegynge, vil være gode til eksempelvis børnehave-legepladser, da de tilbyder muligheden for flere børn at gynge på samme tid.

Hvis man har lidt ældre børn som gerne vil udfordre sig selv mere, kan man eventuelt vælge vores Svane-gyngestativ. Det tilbyder en gyngetur med udfordringer og fart i, da det har et sæde som kan rotere i alle retninger.

Vores gyngestativ med rutchebane er også en god valgmulighed til haven derhjemme hos dem som har små børn, da den giver børnene mulighed for både at kunne nyde en sjov rutschebane og samtidig have et gyngestativ til rådighed til hver en tid.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.