fbpx

Redskaber med net

Redskaber med net
23. marts 2020 author

Redskaber med net

Klatrenet er en klassiker på legepladsen. De fleste børn elsker at klatre, og redskaber med klatrenet er derfor populært på enhver legeplads.

Hos Aktiv Ude finder du masser af redskaber med sansemotorisk indhold. Vores mange forskellige klatrenet er redskaber, der appellerer til kropslig udfoldelse og udfordringer.

Aktiv Ude tilbyder et bredt udvalg, der dækker mange forskellige muligheder for leg, og som dækker de fleste behov og aldersgrupper.

Skab en legende verden af muligheder med vores fantastiske udvalg af legeredskaber med net til udendørs leg og eventyr.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

En klassiker på legepladsen

Klatrenet er en klassiker på legepladsen, og vores udvalg skuffer ikke. Fra små klatrenet til montering på stolper til store klatrenet, der strækker sig op ad klatretårne – vi har det hele. Disse robuste og sikre net giver børnene mulighed for at udfordre deres klatreevner og styrke, samtidig med at de har det sjovt udendørs.

 

Den helt store klatrepyramide

Ud over klatrenet tilbyder vi også spændende legeredskaber som en klatrepyramide eller en klatrediamant, der skaber et imponerende syn på enhver legeplads.

Disse flerdimensionelle klatrenet er perfekte til at udfordre børns balance og koordination, samtidig med at de tilbyder en sjov og stimulerende legemulighed.

For børn, der elsker at klatre højt op, er vores klatrediamant et fantastisk valg. Fra klatrediamanten får de lidt større børn også mulighed for at nyde udsigten, og udforske deres eget mod.

Disse sjove og udfordrende legeredskaber tilbyder børnene mulighed for at teste deres styrke og udholdenhed, samtidig med at de har det sjovt udendørs.

 

Hængekøjer til det lille hvil

En hængekøje i net er også et populært valg til enhver legeplads. Udover at være en sjov, bevægelig klatremulighed, så indbyder en hængekøje outdoor også til et lille, kort hvil, inden batterierne igen er ladet op til at fortsætte med sjov og leg. Et lille hvil, eventuelt sammen med en god kammerat, er en rigtig hyggestund for ungerne.

At klatre i klatrenet, der bevæger sig, er med til at stimulere fantasien og udfordrer børnene både på sanser og motorik. I denne kategori har vi ruser, der både svinger og drejer rundt, når børnene kravler igennem, ligesom vi har rør der kan dreje hele vejen rundt.

 

Netredskaber i høj kvalitet

Uanset hvilke redskaber med net du vælger til legepladsen, så kan du være sikker på, at sikkerhed og kvalitet er vores højeste prioritet.

Alle vores produkter er designet og fremstillet med omhu og opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder.