fbpx

Svævebaner

Svævebaner
23. marts 2020 author

Svævebaner

Vil du gerne mærke vinden i håret, mens du suser gennem luften? Skal børn (og voksne) have muligheden for at svæve elegant hen over legepladsen? Alle børn og barnlige sjæle elsker at føle suset i maven, mens de suser nedad svævebanen, og vi sørger for at gøre legepladsen til en ekstra vild oplevelse med den (måske) sjoveste svævebane i Danmark?

Hos Aktiv Ude får du en svævebane til børn, en svævebane til voksne og en svævebane til alt derimellem. Vi skaber sjove og levende legeredskaber til alle Danmarks legebørn, og en legeplads med svævebane er den ultimative tilføjelse, når det kommer til adrenalinpumpende leg ude i det fri.

 

Hvorfor vælge en svævebane til legepladsen?

Vi sælger et hav af lækre redskaber til legepladsen, men med en svævebane legeplads har man muligheden for at udvikle krop og sind med vilde, eventyrlige og sensoriske oplevelser når man svæver gennem luften. Mærk vinden i ansigtet og lad fødderne svinge frit frem og tilbage når du tager turen ned ad en svævebane fra Aktiv ude.

Udfordrer kroppen: Svævebanen giver børn mulighed for at være fysisk aktive, mens de leger. De skal bruge deres muskler, når de løber, hænger og balancerer på svævebanen.

Sociale interaktioner: Svævebanen kan opmuntre til samarbejde og sociale interaktioner mellem dem, der benytter svævebanen; Når man venter i kø, hjælper hinanden med at hoppe af og på, og deler glæden ved at suse rundt og have det sjovt sammen.

Mestring og succes: At prøve at navigere sig gennem svævebanen kan give børn en følelse af sejr og mestring, når de hopper op på sædet og svæver gennem luften, samtidig med at det giver dem en udfordring, som de kan arbejde med at overvinde.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

En naturægte og kvalitetsbevidst svævebane

Vi kundetilpasser mht. længde, og evt ønske om faldunderlag, så man nemt kan få en svævebane der passer perfekt ind på skolens legeplads, den lokale naturlegeplads eller ved siden af fodboldbanen – uanset om den skal være kort, lang, op- eller ned ad bakke.

Vi har sørget for en svævebane, der er produceret i miljøbevidst materiale, og som falder godt i med naturlige, grønne omgivelser grundet det smukke og elegante robinietræ.

Aktiv Ude leverer svævebaner med stativ i robiniestolper – eller i metal, hvad end der passer bedst, og kan opstilles på en bakke eller med startrepos, så man kan få ekstra meget fart på.