fbpx

Balanceredskaber

Balanceredskaber
20. marts 2020 author
Balanceredskaber

Sjov og udfordrende balancetræning

Kombiner balance træning, udendørs leg og kropslig udfoldelse med forskellige balanceredskaber fra Aktiv Ude. Giv den gas på vores balancestubbe, sving rundt som Tarzan på vores balancetov, og udfordre kroppen på en skæv og spændende balancebane.

 

Fokus og kreativ leg:

En balancebane kan være designet på forskellige måder, og man kan bruge kreativiteten til at finde nye måder at udforske og bruge banen på. Dette stimulerer fantasien og kreativiteten under leg.

Balancebanen kræver ligeledes koncentration og fokus, når man forsøger at navigere gennem den uden at falde af. Dette kan bidrage til at styrke evnen til at fokusere og opretholde opmærksomheden, men på en måde der inviterer sjov med ind i stimulerende leg.

 

Bevægelse:

En udendørs balancebane giver muligheden for at være aktiv mens man leger. Ved at balancere, hoppe og bevæge sig gennem banen bruger man hele kroppen og forbedre motoriske færdigheder og koordination.

 

Balancetræning:

At navigere gennem en balancebane udfordrer balancen og styrker finmotorikken. Dette kan bidrage til at forbedre balancen, stabilitet og kropsbevidsthed.
…Og selvfølgelig kan vi ikke glemme, at en udendørs balancebane giver røde kinder, vind i håret og frisk luft i lungerne.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

Udfordrer balancen på et utal af balanceredskaber

Vores balanceredskaber i træ inkluderer blandt andet:

  • Balancebomme
  • Broer med bevægelige trin
  • Stubbe og stammer

Vi skaber udendørs balanceredskaber for enhver smag, og når de sammensættes, så dækker de ethvert behov. Redskaberne er både egnet til leg og balancetræning for store og små. De kan benyttes til både fitness og træning i naturen eller på legepladser i skov, skole og institution.

Alle vores balanceredskaber er lavet i smukt og holdbart robinietræ, med lækre udskårne detaljer og i miljøbevidste materialer.

Se bare vores Indiana Jones bro, lavet med trin hængende i stærkt taifuntov, så man kan slippe sin indre gravrøver løs, mens man styrker både koordineringen og balancen.

Eller lær at kravle som Spiderman, med vores kravleedderkop, der både kan findes i voksen- og børnestørrelse.

Mulighederne er endeløse, og med lidt kreativitet og et endeløst kartotek af balanceredskaber, bliver det nemt at fremtrylle en udfordrende balancebane for børn – eller voksne.

Se vores produkter herunder og kontakt os gerne med spørgsmål og ønsker, så hjælper vi dig med at tilpasse den perfekte balancebane lige efter behov – du kan altid komme til os med skøre og kreative idéer, så sørger vi for at de bliver til virkelighed.

Se også vores udvalg af forhindringsbaner.