fbpx

Forhindringsbaner – store redskaber og elementer til OCR

Forhindringsbaner – store redskaber og elementer til OCR
23. marts 2020 author

Forhindringsbane i træ

Der er ikke mange af os, som ikke har fundet os selv hoppe rundt på træstubbe, balancere på reb, eller kravle gennem net på et eller andet tidspunkt i livet.

Der findes mange navne for samme kategori af de redskaber.

Redskaber der udfordrer motorik, mod, styrke, smidighed og koordination:

  • Vildmarkssti’
  • ’Tarzanbane’
  • ’udendørs forhindringsbane’
  • ’jorden er giftig’

Uanset hvad vi vælger at kalde forhindringsbanerne, så har det altid været et sted at skabe gode minder og mærke kroppens evner.

Hos Aktiv ude hjælper vi med at skabe stimulerende oplevelser i det fri, med en udendørs forhindringsbane til børn, forhindringsbane til voksne og alt derimellem.

Vi har siden 80’erne udviklet kvalitetsbevidste aktiviteter og legeområder for legebørn i alle aldre, og vores motiverende redskaber til forhindringsbanen er ingen undtagelse.

Så grib en kammerat, og lad din indre eventyrlyst slippe fri – gå, kravl, sving eller hop igennem en forhindringsbane, og mærk vinden i håret mens du styrker krop og sjæl på alle de forskellige forhindringer fra Aktiv Ude.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

Forskellige typer af udendørs forhindringsbane

Byg og skab en udendørs forhindringsbane med et utal af forskellige forhindringsredskaber fra Aktiv Ude. Vi har sørget for at have spændende og udfordrende baner i alle størrelser og former, og som hver især aktiverer forskellige dele i kroppen.

Afgrænsningen af redskaber til f.eks. en vildmarkssti er ikke entydig. Vores balanceredskaber kan f.eks. være almindelige elementer, som kan indgå i en vildmarkssti.

 

Tilpasning efter jeres behov

En forhindringsbane kan tilpasses efter jeres behov, efter miljøet eller efter sværhedsgrad, og vi laver også gerne en berigende voksen forhindringsbane.

En vildmarkssti bør således i sin udformning være veldefineret i forhold til brugergruppen. En lidt svær vildmarkssti vil være et udbytterigt element i fremtidens skole både til leg og i undervisningssammenhænge.

Tag bare en Tarzanbane, som for mange er et balanceforløb, for andre noget mere ”vildt” og fysisk udfordrende.

Du kan f.eks. sammensætte vores lianer med vores rullende stamme, og skabe en forhindringsbane med træning af balance og koordinering i bedste Tarzan-stil.

En vildmarkssti fra Aktiv Ude har ligeledes lidt historie med sig. Det synes vi giver lidt krydderi og spiller op til fantasien. Det inspirerer til at digte videre og skabe egne legeforløb. Det er nemlig kun fantasien der sætter grænser for, hvordan man bevæger sig igennem vildmarkstien, og placerer man f.eks. forhindringsbanen i skoven, er der plads til, at den naturrige indlevelse og kreative leg kan nå nye højder.

Se også vores motorikbaner.

 

Læs mere om de forskellige baner

Som de fleste af vores andre redskaber, er de forskellige forhindringsbaner lavet i robinietræ, og produceret med kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed i tankerne.

Vi har samlet alle vigtige informationer og demonstrative billeder omkring hver af de forskellige forhindringsbaneredskaber nedenfor.

Har du spørgsmål eller bare gerne vil høre endnu mere om vores forskellige udendørs forhindringsbaner, så giv os et kald på tlf. +45 22 30 14 29 – Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den perfekte forhindringsbane til dig.