fbpx

Faldunderlag

Faldunderlag
23. marts 2020 author
faldunderlag under gynge

Faldunderlag

Det skal være sikkert at sende børn og barnlige sjæle ud og nyde vores mange redskaber og legeplads aktiviteter ude i det fri, derfor kan det være en god ide at montere et faldunderlag.

Mange af vores redskaber kræver etablering af faldunderlag og mulighederne er mange alt efter behov og økonomi.

Uanset om det er et gummi-faldunderlag til legepladser eller faldsand under sansegyngen, så sørger vi for en løsning der giver mening til dit aktivitetsområde.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

Forskellige varianter indenfor faldunderlag

Vi har alt indenfor faldunderlag til legeplads, og alle vores forskellige typer, kan benyttes som udendørs faldunderlag. Se f.eks. vores helstøbte gummimåtter, græsgitter måtter eller vores almindelige træflis. De kan hver især benyttes, når man mister balancen, falder under klatringen, eller hvis man bare gerne vil tilføje et komfortabelt underlag til sine udefaciliteter.

Hos Aktiv ude sørger vi for holdbare faldunderlag i tip-top-kvalitet, som både kan falde i med de grønne omgivelser på naturlegepladsen, eller tilføje sjove og farverige mønstre til aktivitetsområdet.

Alle vores faldunderlag certificeres med forskellige faldhøjder, alt efter materiale, og de kræver minimal vedligeholdelse. Det har derfor aldrig været nemmere at inkorporere sikkerheden ind i aktiviteter og leg ude i det fri.

 

Tilpas et faldunderlag efter behov

Når der skal leges og hoppes rundt på en balancebane, suses ned ad svævebanen eller klatres rundt på forhindringer, er tryghed og sikkerhed en vigtig del af den gode tur på legepladsen, i skoven eller på aktivitetsbanen.

Aktiv Ude kan rådgive om alle vores faldunderlag, og vi leverer flere forskellige løsninger fra faldsand, diverse gummiløsninger til kunstgræs på shock pads.

Så er du altid sikret erfaren og gennemtænkt rådgivning, ift. hvad der passer bedst til vores forskellige redskaber, samt hvad der passer bedst til netop din legeplads og udefaciliteter.

Hos Aktiv ude står vi altid klar til at hjælpe med en velovervejet plan, og du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 22 30 14 29, hvis du har ønsker og spørgsmål – så finder vi en skræddersyet løsning til dit næste faldunderlag.