fbpx

Vandleg

Vandleg
23. marts 2020 author

Vandleg

Vand er noget af det første børn stifter bekendtskab med i badekar og vandpytter – som de hellere går igennem end udenom.

I det rigtige vejr eller med den korrekte påklædning kan udendørs vandleg være et stimulerende og berigende redskab til legepladsen.

Lad børn og barnlige sjæle udforsk det friske vand, og skab interessante eksperimenter og nye indtryk ved at invitere naturens elementer ind i den udendørs vandleg.

 

Endeløse muligheder i vandleg med redskaber

Måderne at bruge vand på er utallige. Det er absolut et af de mest grundlæggende materialer, vi kan give børn.

Blandet med sand og jord, bliver det helt unikt og uimodståeligt. De fleste af os husker, hvordan sand og vand kunne skabe solide og finurlige skulpturer i strandkanten. Eller hvordan det tørre mudder og det våde vand blev til klattede kager og tykke retter i det udendørs fantasi-køkken. Hvorfor ikke også give børn på legepladsen muligheden for at udforske vandlegens uendelige muligheder?

 

Inviter vandlegen ind på legepladsen

Vi har sørget for holdbare og spændende redskaber, der inviterer vandleg med ind på legepladsen på sjove måder.

Se bare vores kar og render, der fungerer som byggeklodser. De kan sammensættes på kryds og tværs, så vandlegen kan justeres og tilpasses legepladsens naturlige miljø. Eller gør det hurtigt og tilgængeligt at fylde en spand med vand, med vores flytbare vandpost.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

Vi tilbyder redskaber til vandleg med høj funktionalitet

Aktiv Ude vægter at tilbyde redskaber til vandleg med høj funktionalitet, der giver plads til både vand og sand. Vi er ikke kun til ’ren’ vandleg. Vi sætter stor pris på mudderlege – og det stiller krav til udstyret.

Vores redskaber er lavet i smuk og naturligt robinie træ og sibirisk lærk, som passer godt ind, ude i det fri, og som kan modstå alt i mudderkager, sandslotte og vandplaskeri.

Vi har siden 80’erne udviklet og uddannet os indenfor naturlige og miljørigtige redskaber til legepladsen, og vores redskaber til udendørs vandleg er ingen undtagelse.

Tilføj f.eks. vores pumpe og render til naturlegepladsen, og få muligheden for at lege med det rindende vand og vores sand/vand kran.

Udvid den stationære legeplads med dynamiske vandredskaber og gør vandleg til en vigtig del i de udendørs opdagelser og leg.

Skab en levende og våd legeplads med vandredskaber fra Aktiv Ude, og pust liv i en interaktiv og sjov vandleg til børn i alle aldre.