fbpx

Legehus træ

Legehus træ
23. marts 2020 author
legehus i trae

Legehus i træ

Legehuset er en elsket klassiker og en uundværlig del af rollelegen, og et legehus i træ er perfekt til legepladsen.

Aktiv Udes filosofi er, at legehuse ikke skal være overfyldte og fastlåste i udformning og udtryk. Der skal være åbne rammer, som børnene kan indrette efter deres egen lyst og inspiration. På den måde kan fantasien få frit løb, og det giver den bedste leg.

Legehuset i træ har været populært gennem flere årtier – og det er der en god grund til. Træ er et naturligt materiale, der er med til at give legehuset et hyggeligt og charmerende udseende.

Men et trælegehus er ikke kun et godt valg, fordi det er æstetisk – det er også praktisk! Træ er et materiale, som er både stærkt og meget holdbart, hvilket gør at det kan modstå alle vejrforhold, fra regn til solskin. Det medfører et minimalt slid over tid.

Træ er desuden et miljøvenligt materiale, hvilket er endnu en god grund til at vælge et legehus i træ.

 

Tilpasses efter dine ønsker

Vi tilbyder også modifikationer til vores legehuse efter ønske og behov, så det passer lige præcis dine behov. Nogle af de ting der kan ændres er, træsorten legehuset bliver lavet af.

Vi tilbyder også forskellige typer tag af diverse materialer, og til nogle af vores legehuse, forskellige former, om man er til buet eller spidst tag.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

De rette rammer til kreativitet

Vi tror på at børns kreativitet og udvikling bedst udfordres, når de har mulighed for at indrette legehusene med kasser, klodser, potter og pander og lignende.

Aktiv Udes legehuse giver rammer for alle slags rollelege. Børnene har mulighed for at skabe deres egne lege og verdener. Det kan være alt fra købmands- og butiksleje, hvor legehuset bruges som deres “butik”, til eksempelvis udforskningslege, hvor legehuset er en “base” for børnene, som de vender tilbage til. Der er uendelig mange muligheder, og det er kun børnenes egen fantasi, der sætter grænser for, hvad legehuset skal bruges til.

Legehuset er den perfekte tilføjelse til legepladsen, da det kan hjælpe med at træne deres motoriske færdigheder og hjælper dem med at tænke selvstændigt. Alt sammen mens de får glæde og gode minder ud af det.

 

Find det helt rigtige trælegehus

Vores legehuse kommer i forskellige størrelser, indretninger og i forskellige materialer. Vi har varianter som den klassiske “Hytte” og “Kiosken”, men også andre som “Tipien” og “Ninjahuset”. Vores store udvalg af modeller gør, at der er præcis det legehus, som skal bruges på naturlegepladsen.

Vi tilbyder alt til legepladsen fra små sandkasser til store legeskibe, samt multihuse og bord og bænkesæt, hvor der kan holdes pause fra legen.

 

Læs mere om de forskellige typer af legehus

Skal det være åbent eller mere lukket? Stort eller lille? Vi har modeller til enhver leg. Du kan se flere billeder og læse mere om de forskellige modeller her på siden.

Vi tilbyder også specialtilpassede løsninger til legepladsen, så du er altid velkommen til at kontakte os med din idé.