fbpx

Legehus træ

Legehus træ
23. marts 2020 author
legehus i træ

Legehus træ

Legehuse er en uundværlig del af rollelegen, og et legehus i træ er perfekt til legepladsen.

Aktiv Ude’s filosofi er, at legehuse ikke skal være overfyldte og fastlåste i udformning og udtryk. De skal være åbne rammer, som  børnene kan indrette efter egen lyst og inspiration. På den måde kan fantasien få frit løb, og det giver den bedste leg.

De rette rammer til kreativitet

Vi tror på, at børns kreativitet og udvikling bedst udfordres, når de har mulighed for at indrette legehusene med kasser, klodser, potter og pander og andet  sjovt “skrammel”.

Hos os kan du finde de helt rigtige trælegehus. Vores legehuse kommer i forskellige størrelser, indretninger og i forskellige materialer. Se et udsnit af vores legehuse på billederne nedenfor.

Se også vores andre produkter til naturlegepladsen Vi fører alt til legepladsen fra små sandkasser til store legeskibe samt multihuse og bord og bænkesæt, hvor der kan holdes pause fra legen.

Læs mere om de forskellige typer af legehus

Skal det være åbent eller mere lukket? Stort eller lille? Vi har modeller til enhver leg. Du kan se flere billeder og læse mere om de forskellige modeller nedenfor. Vi tilbyder også specialtilpassede løsninger til legepladsen, så du er altid velkommen til at kontakte os med din idé.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

Legehus i træ

Et legehus i træ er en sjov og alsidig tilføjelse til legepladsen, eller haven. Det giver børnene et sted at lege og udforske i deres eget rum, samtidig med at det giver mulighed for at holde øje med børnene på afstand. Træ er et naturligt materiale, der er både holdbart og økologisk bæredygtigt.

Fordelene ved et legehus i træ er mange. For det første er træ et stærkt og holdbart materiale, der kan modstå både regn og solskin. Det er også nemt at vedligeholde og kan holde sig godt i mange år. Træ er ligeledes et økologisk bæredygtigt materiale, da det er et naturligt ressource, der kan genanvendes og regenereres.

Et legehus i træ er også en god måde at give børnene en fornemmelse af naturen og lære dem om bæredygtighed. De kan lære at værdsætte og tage ansvar for naturen, mens de leger i deres eget lille stykke af den.

Endelig er et legehus i træ også en god måde at give børnene mulighed for at udvikle deres kreativitet og fantasi. De kan bruge det som et sted at have deres egne lege, skabe deres egne verdener og historier, og lære at tænke selvstændigt.

Vi har samlet et stort udvalg af legehuse i træ, alle af høj kvalitet, her på siden. Se dig omkring, skulle du imod forventning ikke finde det legehus du er på jagt efter, så kontakt os endelig, så vi sammen kan skabe løsningen.