fbpx

Legehus i træ

Legehus i træ
23. marts 2020 author
legehus i træ

Legehus i træ

Legehuse er en uundværlig del af rollelegen, og et legehus i træ er perfekt til legepladsen.

Aktiv Ude’s filosofi er, at legehuse ikke skal være overfyldte og fastlåste i udformning og udtryk. De skal være åbne rammer, som  børnene kan indrette efter egen lyst og inspiration. På den måde kan fantasien få frit løb, og det giver den bedste leg.

De rette rammer til kreativitet

Vi tror på, at børns kreativitet og udvikling bedst udfordres, når de har mulighed for at indrette legehusene med kasser, klodser, potter og pander og andet  sjovt “skrammel”.

Hos os kan du finde de helt rigtige trælegehus. Vores legehuse kommer i forskellige størrelser, indretninger og i forskellige materialer. Se et udsnit af vores legehuse på billederne nedenfor.

Se også vores andre naturlegepladsprodukter her. Vi fører alt til legepladsen fra små sandkasser til store legeskibe samt multihuse og bord og bænkesæt, hvor der kan holdes pause fra legen.

Læs mere om de forskellige typer af legehus

Skal det være åbent eller mere lukket? Stort eller lille? Vi har modeller til enhver leg. Du kan se flere billeder og læse mere om de forskellige modeller nedenfor. Vi tilbyder også specialtilpassede løsninger til legepladsen, så du er altid velkommen til at kontakte os med din idé.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.