fbpx

Motorikbane – lette redskaber

Motorikbane – lette redskaber
23. marts 2020 author
Motorikbane

Udendørs motorikbaner til børn

Med en motorikbane er der sjov og leg for alle aldre. Udover at være sjovt og bidrage med timevis af god underholdning, så er en motorikbane skabt til at fremme børns udvikling og leg. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed tilbyder vi en række forskellige motorikbaner, der stimulerer børns motoriske færdigheder og kreativitet.

En motorikbane med lette redskaber

En motorikbane med lette redskaber henvender sig især til børn op til 7-8 års alderen. Redskaberne er velegnede til alle former for institutioner, de yngste skoleklasser, grundejerforeninger m.m. Redskaber med høj legeværdi, der fremstår lette og elegante.

Se også: Forhindringsbaner og balanceredskaber.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

Motorikbaner til udendørs leg og udvikling

Vores motorikbaner til børn er designet til at udfordre børnene på forskellige måder og skabe en sjov og lærerig oplevelse udendørs. Med elementer som balancebomme, klatrevægge, rebstiger og meget mere kan børnene udforske og styrke deres motoriske evner på en sikker måde.

Vores produkter er fremstillet af holdbart træ, der passer perfekt ind i naturlige omgivelser. En motorikbane udendørs skal kunne holde til alle slags vind og vejr, og det er derfor vigtigt, at kvaliteten er i orden.

Vi lægger vægt på at skabe legeredskaber, der ikke blot er underholdende, men også bidrager til en bæredygtig fremtid.

Vi lægger også vægt på, at de enkelte elementer, der sammensættes til en motorikbane udendørs, har et naturligt udseende, så de passer godt til omgivelserne og ikke skiller sig så meget ud.

På den måde, bidrager elementerne til de naturlige omgivelser og giver børnene en oplevelse af at udfolde sig i naturen.

Leg og udvikling til alle aldre

Uanset om det er til en naturlegeplads i en offentlig park, en institution eller en skolegård, har vi det perfekte valg til jer.

Vores motorikbaner kan tilpasses forskellige aldersgrupper og behov, så alle børn kan få glæde af legen og udviklingen.

Tag et kig på vores udvalg af motorikbaner i træ og skab en spændende og stimulerende legeplads i harmoni med naturen.

Hos Aktiv Ude er vi dedikerede til at skabe legemiljøer, der inspirerer til bevægelse, læring og sjov udendørs.