fbpx

Legeborg og legetårne i træ

Legeborg og legetårne i træ
23. marts 2020 author
legeborg

Legeborg og legetårn i træ

En legeborg eller et legetårn er elskede klassikere på legepladsen, som børn i alle aldre kan få masser af glæde af.

De giver motoriske udfordringer og muligheder for mange rollelege for både de store og små.
Aktiv Udes legeborge og legetårne giver rammer for alt fra fangelege med fart i, til købmands- og butikslege med lidt mere ro på. Alt lige fra ninjagos, til prinser og prinsesser og helt egne, selvopfundne rollelege.
Mulighederne er uendelige, og det er kun børnenes egen fantasi, som sætter grænser for, hvad vores legetårn og legeborge kan bruges til!

 

Udfordrer barnets kreativitet og fantasi

Vores legestativer giver børnene mulighed for at udfordre sig selv på adskillige måder. De udfordrer både deres kreativitet og fantasi med adskillige rollelege, men også deres fysiske udvikling, med de lidt vildere lege som giver motion og træner deres motoriske færdigheder, alt sammen mens de får glæde og gode minder ud af det. Et perfekt legetårn til udendørs leg og sjov.

Træ er et naturligt materiale, som passer perfekt ind på den udendørs legeplads. Det giver det et hyggeligt og charmerende udseende.

Men et legetårn eller en legeborg i træ er ikke kun et godt valg, fordi det er æstetisk – det er også praktisk! Træ er et materiale, som er både stærkt og meget holdbart, hvilket gør at det kan modstå alle vejrforhold, fra regn til solskin, og der er minimalt slid over tid.

Træ er desuden også et miljøvenligt materiale, hvilket er endnu en god grund til at vælge et legetårn i træ.
Derfor er et legetårn eller en legeborg i træ en flot og praktisk tilføjelse til legepladsen.

Aktiv Ude tilbyder forskellige grundmodeller, om man er til et legetårn med rutsjebane, legetårn med to tårne eller et minitårn, så har vi det, og de kan i mange sammenhænge tilpasses kundens ønsker og behov.

 

Mange forskellige legeborge at vælge i mellem

Vi tilbyder flere forskellige varianter, alt fra de små tårne som varianten “Berta” til de større og mere udfordrende borge som “Thors Borg”

Du kan se et udsnit af vores grundmodeller nedenfor, men du er også meget velkommen til at kontakte os på +45 2230 1429, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Vi laver gerne specialtilpassede løsninger ud fra jeres ønsker, så legeborgen eller legetårnet passer netop kundens behov og ønsker.

Det betyder, at der er mulighed for at udforme vores legeborge med forskelligt udstyr, som rutsjebaner, brandmandsstang, rebstiger, net, buet opgangstiger, hængebroer eller faste broer.

Derudover kan plateauhøjden også justeres på et stort udvalg af vores legetårne og legeborge, hvis det ønskes.

Læs også mere om legeskib, gyngestativer og sandkasser.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.