fbpx

Rutschebaner

Rutschebaner
23. marts 2020 author

Rutschebaner til legepladsen

En rutschebane er en central del af enhver legeplads og er en favorit blandt børn i alle aldre. Den giver børn muligheden for at opleve spændingen ved at suse ned ad banen, samtidig med at de udvikler deres balance og motoriske færdigheder.

Aktiv Ude tilbyder mange forskellige typer rutschebaner. Til tårnmontage eller som terrænrutschebaner. De mest almindelige er med ligeløb, men vi kan også levere “snabelrutschebaner” med bølge, eller tummelrutschebaner. Vi leverer primært i rustfrit stål, men leverer også i plast.

Gør din legeplads endnu sjovere med en rutschebane fra Aktiv Ude. Udforsk vores udvalg i dag og find den perfekte rutschebane til dine behov. Med en rutsjebane udendørs kan du skabe et sikkert og underholdende legemiljø, hvor børn kan lege og udvikle sig på samme tid.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.

 

Rutschebaner indbyder til fart og spænding

En rutschebane indbyder til fart og spænding, og en rutsjebane udendørs kan være en spændende tilføjelse til enhver legeplads. Uanset om man vælger en rutschebane med ligeløb eller med terræn, så bliver de fleste børn tiltrukket af en tur ned ad med fart på.

Alle vores rutschebaner kan monteres på vores legetårne i træ, så mulighederne for kombinationer er uendelige. En snabelrutschebane er også velegnet til at montere ned af en bakke, så den bliver en del af terrænet, og giver en spændende tur med fart og små hop undervejs.

 

Rutschebaner i stål er mere holdbare

En rutschebane i stål er en holdbar og sikker løsning, der er modstandsdygtig overfor enhver form for vind og vejr, så den holder til mange timers sjov og leg. Skal man have en rutschebane udendørs er en rutschebane i stål eller plast at foretrække, da holdbarheden er længst, og når man kombinerer med legetårne og legehuse i træ, så bliver de hurtigt en integreret del af legepladsen, og falder naturligt ind i omgivelserne.

Uanset hvilken type rutschebane du vælger, kan du være sikker på, at vores produkter er nøje udvalgt for at sikre både sjov og sikkerhed for børnene.

Rutschebaner er en fantastisk tilføjelse til enhver legeplads, da de fremmer fysisk aktivitet og leg, samtidig med at de giver børn mulighed for at udvikle deres balance og motoriske færdigheder.