fbpx

Sandkasser i træ

Sandkasser i træ
23. marts 2020 author

Børnenes leg møder håndværkets skønhed

Vores udvalg af sandkasser i træ er nøje sammensat med henblik på at kombinere børneleg med håndværk og æstetik. Uanset om du leder efter en enkel og rummelig sandkasse i træ eller en sandkasse med låg, så er du kommet til rette sted.

Vores sandkasser i træ tilføjer et rustikt, naturligt og æstetisk udtryk til dit legeområde, hvad enten det er i haven, vuggestuen, børnehaven, parken eller på naturlegepladsen.

 

Naturlig leg med en sandkasse i træ

En sandkasse i træ giver dig en unik kombination af høj kvalitet, miljøvenlighed og brugervenlighed. Det naturlige look passer perfekt til udendørs leg hele året rundt, og falder naturligt ind i omgivelserne. Sandkasser i træ giver et naturligt, nærmest eventyrligt look til enhver legeplads.

Børnene elsker at slippe kreativiteten løs med sandleg, og sandkasser i træ giver rig mulighed for at udforske sandets magi. Vores sandkasser i træ fremstilles i høj kvalitet og er derfor en holdbar løsning, der tåler vind og vejr uanset årstiden.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Vores sandkasser i træ er nøje konstrueret med henblik på holdbarhed og sikkerhed, så du kan være helt sikker på, at børnene leger i en tryg og pålidelig sandkasse.

 

Sandkasse i træ med låg – den rene løsning

Ønsker du at holde sandet i sandkassen friskt, rent og fri for uønsket snavs, så er en sandkasse i træ med låg den perfekte løsning.

Låget beskytter ikke kun sandet mod regn, visne blade og efterladenskaber fra dyr, men kan også bruges som ekstra siddeplads til børnene. Sandet er altid rent og klar til leg når du tager låget af. En sandkasse med låg giver ekstra alsidighed og høj komfort for børnene.

 

Standardmodeller eller unikke, tilpassede designs

Hos Aktiv Ude finder du et stort udvalg af sandkasser i træ i forskellige størrelser, former og designs. Vi har standard designs, men vi laver også gerne kundetilpassede løsninger, som matcher dine ønsker og behov. Uanset om du foretrækker en klassisk, firkantet sandkasse med låg, eller en unik, kreativ udformning, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad enten du ønsker at etablere et naturligt legemiljø i haven eller om du står og skal etablere et større areal til legeplads, så har vi den rette løsning til dig.

Uanset hvilken løsning du vælger, så vil vores sandkasser i træ danne rammerne om glæde, kreativitet og timevis af magisk leg i sandet.

Læs mere om legeskib, legeborg og legehus i træ.

Kontakt Aktiv Ude

Hør mere om produkterne, og hvad vi kan tilbyde på tlf.: 22 30 14 29 eller info@aktivude.dk

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.